باران سنج

باران سنج حرفه ای ابرگان وزنی 
سطح سنج باران سنج
 

باران سنج (RAIN GAUGE) 

باران سنج الیاژ ویژه باران سنج طراحی باران سنج جدید شکل بدنه باران سنج تصویر تست تونل باد باران سنج تست استرس باران سنج تست ایرودینامیک تست استرس نیروی جانبی باران سنج تست مقاوت نیروی باند باران سنج تست مقاوت نیروی باند باران سنج کاتالوگ باران سنج
باران سنج
الیاژ ویژه باران سنج
طراحی باران سنج جدید
شکل بدنه باران سنج
تصویر تست تونل باد باران سنج
تست استرس باران سنج
تست ایرودینامیک
تست استرس نیروی جانبی باران سنج
تست مقاوت نیروی باند باران سنج
تست مقاوت نیروی باند باران سنج
کاتالوگ باران سنج

مدل دستگاه : باران سنج مدل ARG03DGC

نوع باران سنج : وزنی لود سل (Load Cell)

گزارشگیری پیشرفته شامل دمای محیط، دمای محفظه باران سنج ، دمای هیترها،دمای بدنه

موقعیت جغرافیایی باران سنج

کالیبراسیون 0.01 م.م/ 0.05 م.م/ 0.01 م.م

وضعیت بارش(بله/خیر)

شدت بارش(از 0.1 میلیمتر بر ساعت تا 18 میلیمتر بر ساعت)

میزان بارش به صورت پیوسته با دقت 0.05 میلیمتر بر دقیقه

دمای کاری 30- تا 75+

تعریف باران سنج (RAIN GAUGE) 

نزولات آسمانی که به شکل باران ، برف و یا مخلوطی از هر دو و شبنم صورت می گیرد بارندگی می نامند . میزان بارندگی و همچنین مقدار تبخیر از سطح آب و یا آب های سطحی درتشخیص میزان ذخایر آب های سطحی و زیر زمینی حائز اهمیت است.

تعیین میزان مقدار بارندگی در سرتاسر کره زمین به دلیل نبود یک شبکه میان ایستگاه های باران سنجی بصورت صد در صد ممکن نخواهد بود . در ایستگاه های هواشناسی منظور از تعیین میزان بارندگی شامل مجموع مقادیر بارندگی بصورت مایع و در صورت بارندگی به صورت برف وتگرگ  معادل مایع آن برحسب ارتفاع می باشد .

بنابراین تعیین دقیق میزان بارندگی بسیار مهم است . مقادیر مذکور برحسب میلی متر است اما در خصوص تعیین میزان بارش برف برحسب سانتی متر خواهد بود . با تقریب می توان گفت که 1سانتی متر از برف تازه معادل 1میلی متر باران می باشد. در برخی از کشورها تعیین میزان بارش و عمق برف براساس اینچ اندازه گیری می کنند .

  1 INCH = 2.54cm = 25.4mm

یکی از معمولی ترین ومتداولترین روش برای تعیین میزان بارش استفاده از دستگاه های باران سنج (RAIN GAUGE) می باشد .

انواع باران سنج 

1) باران سنج های الکترونیکی

  • باران سنج وزنی - پیاله ای (Tiping – buyet)
  • باران سنج وزنی - ترازو (Load Cell)
  • باران سنج نوری (Optic)
  • باران سنج مغناطیسی (Magnetic)
  • باران سنج رادیویی (Radar)
  • باران سنج لیزری (Leser)

2) باران سنج های ثبت کننده غیر الکترونیکی

  • باران سنج ثبات وزنی
  • باران سنج ثبات شناوری

3) باران سنج معمولی

ساختمان باران سنج

در انواع مختلف سطح جمع آوری یا مورد بررسی وجود دارد. که از جریان عبوری از آن سطح طبق استاندارد WMO است که تعریفی از مقطع مورد بررسی جریان بارش باران ،شدت و میزان می باشد.

در سیستم مدیریت بحران سیستم های الکترونیکی با اعلام هشدار از پارامتر شدت در هر سازمان استفاده می شود،و در معادلات منابع آب اهمیت در میزان و کمیت این رویداد است.

طرز کار و ساختار باران سنج 

به طور کلی باران سنج های الکترونیکی ها در انواع از اسم آنها پیداست و مدل کاری مشخص است.

باران سنج وزنی پیاله ای یک پیاله ای به شکل ترازوست و در هر سمت پیمانه ای به حجم 2 سی سی است این پیمانه ها معادل 0.1 میلیمتر بارش است و زمانی که به این حجم می رسد تخلیه می شوند و یک پالس به سیستم ارسال می کنند.

باران سنج وزنی ترازو در سطح جمع آوری با همان WMO استاندارد عمل می کنند با این که میزان جمع آوری حجم بیشتر می شود و لحظه به لحظه اتفاقات را بررسی می کند.مخزن این باران سنج معادل 200 سی سی تا 900 سی سی را در انواع مختلف است و میزان دقت هم از 0.001 میلیمتر بارش تا 0.1 متغییر است.

باران سنج نوری با استفاده از باریکه از نور که در طیف حدود 900 میلیمتر کار می کند.این نور را به آشکار ساز سریع با سرعت بالای 2.5 میلیون نمونه برداری ارسال و در صورت بارش تشخیص میزان و سرعت را انجام می دهد .این لیزر مورد استفاده در کشورهای پیشرفته است .هزینه ساخت بالا که تولید کنندگان دلیل اصلی استفاده کم از این دستگاه در کشور است

باران سنج مغناطیسی بر اساس ایجاد میزان مغناطیسی و در صورت بارش ایجاد نویز در فرستنده عمل می کند. این باران سنج دقت بالایی در اندازه گیری ندارد و پایداری آن به دلیل مصرف بالای انرژی و به دلیل مسائل زیست محیطی مورد استفاده قرار نمی گیرد و در حد تکنیک بلقی مانده است.

باران سنج راداری که هر باند y ، x و c کار می کند ویژه سازمان هواشناسی است . معمولا جهت استفاده خروجی نیاز به واسنجی توسط دیگر سیستم های باران سنجی دارد.

تجهیزات جانبی باران سنج

این دستگاه ها معمولا در فضای باز خارج شهر و داخل شهر با استفاده از سولار و برق شهری کار می کنند . و از تجهیزات جانبی آن باید باران سنج نام برد قطعه جهت اتصال ثابت باران سنج را به جایگاه مورد استفاده قرار می گیرد

باطری باران سنج

سیستم مخابراتی و سیستم گرم کن که در اغلب باران سنج ها موجود می باشند نیاز به تامین انرژی دارند و در دستگاه های مجزایی از باطری های ۱۲ وات و ۶ آمپر و حداقل یه عدد استفاده می شود این باطری در سیستم های مختلف بین ۱ تا ۱۲ روز انرژی گرمایشی در دمای منفی ۲۰ درجه را تامین می کنند.

           

      پایش آنلاین ابرگان
      شرکت آب سامان ابرگان در جهت ارائه خدمات پایش آنلاین اقدام به بومی سازی نرم افزار پایش آنلاین نموده است. با استفاده از نرم افزار پایش آنلاین ابرگان می توان به تمامی اطلاعات واحد مورد نظر از راه دور دسترسی پیدا کرد و همچنین کنترل تمامی اجزاء واحد تصفیه خانه از راه دور امکان پذیر می باشد. شـــماره ثبــت : ۵۵۷۳ تاریــخ ثبــت رســمی : ۱۳۸۵/۰۵/۲۱